Tjänster

Hem / Tjänster

Entreprenad

Som en generalbyggnadsentreprenör strävar LC Plåtslageri AB efter att säkerställa att arbetet utförs i tid och professionellt i varje fas av byggprojektet. Vi samarbetar med de bästa experterna i branschen för att garantera heltäckande och kundanpassade tjänster. Vi tar noggrann hand om varje detalj, från planering till genomförande och slutlig överlämning av anläggningen. Mångårig erfarenhet, engagemang och noggrannhet är vårt kännetecken. Vi genomför ett brett spektrum av investeringar, både små och stora byggprojekt. Vi fokuserar på att betjäna affärskunder, såsom utvecklare, kommersiella företag och offentliga institutioner. Vårt erbjudande inkluderar bland annat byggnation av offentliga anläggningar, bostadsbyggnader, lager och kontorsbyggnader.

Plåtslageri

Plåtslageri inom takläggning är vår huvudspecialitet, där vi fokuserar vår kompetens och kunskap. Vi installerar och reparerar plåttak, inklusive plåtslageriarbeten, hängrännor, takfotsbeslag, fönsterbleck och andra komponenter som används i tak- och fasadkonstruktioner. Tack vare vår omfattande erfarenhet och engagemang i varje projekt garanterar vi den högsta kvaliteten på våra tjänster. Våra lösningar är anpassade för både affärskunder och privatkunder. Vi ser till att våra projekt är hållbara och estetiskt tilltalande, anpassade efter arkitektoniska och funktionella krav. Vi samarbetar med högkvalitativa materialtillverkare, vilket möjliggör projekt med olika karaktär. Oavsett skala eller typ av projekt kombinerar vi professionalism med flexibilitet för att möta våra kunders förväntningar.

Tätskiktsarbeten

Vi specialiserar oss på takbeläggningar med takpapp, där vi skapar inte bara hållbara, utan också estetiska lösningar för tak. Vi använder impregnerad takpapp som får extra skyddande egenskaper mot väderförhållanden. Materialkvaliteten vi använder är viktigast för oss, och vårt erfarna team av specialister ser till att varje projekt utförs noggrant. Vi utför tjänster relaterade till takpappbeläggningar för både företagskunder och privatkunder, anpassade efter deras förväntningar och behov. Vårt erbjudande inkluderar både nya investeringar och reparationer av befintliga takpappbeläggningar. Med oss kommer varje tak att vara solitt, visuellt attraktivt och tåligt mot väderförhållanden.

Betongoannor och lertegel

Vi specialiserar oss på att täcka tak med keramiska och betongpannor, vilka kännetecknas av utmärkt hållbarhet och estetik. Tack vare vårt erfarna team av specialister kan vi genomföra projekt med varierande krav, alltid med omsorg om varje detalj - från noggrann urval av material till professionell läggning av takpannor. Genom att satsa på välrenommerade materialleverantörer och användning av beprövade tekniker garanterar vi att takbeläggningen inte bara kommer att vara vacker, men också motståndskraftig mot påverkan av väderförhållanden. Våra tjänster omfattar både nya investeringar och renoveringar av befintliga takbeklädnader, anpassade till behoven hos både privatpersoner och företagskunder.

Dags att renovera taket?

Om du vill vara säker på att ditt tak är i goda händer, kontakta oss – vi erbjuder alltid professionell rådgivning och hjälp.